Fotoyks.fi kuvapalvelu

Suosittu suomalainen kuvapalvelu!

Fotoyks on yksi suomen tunnetuimmista valokuvapalveluista ja se onkin toiminut jo vuodesta 1976 saakka. Fotoyks on edullinen kuvapalvelu joka tekee ja toimittaa laadukkaat valokuvat, kuvakirjat, kalenterit ja kortit nopeasti. Tilaaminen netistä on helppoa ja nopea. Palvelu on saanut kiitosta nopeista toimituksista ja edullisista hinnoista.

Fotoyks palvelun kautta saat:

  • Valokuvat
  • Isot kehystetyt kuvat
  • Valokuvakirjat
  • Kalenterit kuvista
  • Valokuvakortit
  • Julisteet kuvista

Fotoyks tarjoaa hyvän ja laajan  kuvapalvelun. Voit teettää digikuvasi helposti normikuviksi tai tilata tuotteita lahjaksi. Isot kehystetyt kuvat ja valokuvakirjat ovatkin suosittuja lahjoja ja erinomainen lahja jonka lahjan saaja muistaa pitkän.

Teetä siis hääkuvat, polttarikuvat tai vaikka kihlakuvat isoksi kuvaksi tai kuvakirjaksi ja anna lahjaksi. Kuva antaa täydellisen tavan säilyttää rakkaat muistot paperille!

Fotoyks myymälöitä löydät pääkaupunkiseudulta ja halutessasi kuvat nopeasti voit viedä kehitettäväksi myymälään jolloin saat kuvat nopeasti.

Fotoyks kuvakirja palvelu

 Tee kaunis kuvakirja fotoyks ohjelmalla!

Kuvakirjan tekeminen fotoyks kuvapalvelun kautta on todella helppoa ja nopea. Fotoyks palvelun kuvakirjaohjema on selkeä ja helppokäyttöinen.

Tekemisen vaiheet

  1. Lataa Fotoyks kuvakirjaohjelma koneellesi tai luo tunnukset fotoykspalveluun ja siirrä kuvat suoraan selaimelta.
  2. Kuvien asettelu ja sunnittelu on helppoa ja nopeaa. Valitse valokuvat, lisää otsikot ja kuvaukset kuville. Erillaisia pohjia on paljon . Fotoyks tarjoaa demon jolla voit harjoitella kuvakirjan tekemistä.
  3. Kun kirja on valmis – tilaa se. Kuvakirjan valmistuminen kestää yleensä 1-3pv ja posti toimittaa tuotteet 1-3 arkipäivän sisällä.

Kirjan tekeminen kuvista on todella hieno tapa säilyttää muistot.

Leave a Comment